QUÈ PUC FER PER A TU?

Tot el que faig és ajudar-te a descobrir el plaer de la creativitat.

També, a canalitzar-la en processos de desenvolupament d’idees originals que posseeixin valor.

Per això sóc aquí.

ELS MEUS CAMPS CREATIUS

Disseny i execució de projectes, extraescolars i tallers pedagògics
Docent en processos creatius-educatius i d'innovació
Especialista en continguts infantils i juvenils
Escriptora de contes, articles i ressenyes literàries

El meu punt de partida és que tots, infants i adults, som enormement creatius. Si no ho sóm més és perquè no ens donem permís per ser-ho.

La creativitat i el camí cap a la innovació comencen quan deixem de jutjar amb duresa les nostres accions i les nostres idees, per a centrar-nos en gaudir del que veritablement som i ens interessa. 

AMOR INCONDICIONAL

Si no m’estimo de forma incondicional, és a dir, si no m’accepto de forma incondicional em posaré condicions per acceptar-me i estimar-me, i m’estaré jutjant amb relativa freqüència. Com diu Matti Hemmi, si no ens estimem prou no ens perdonem els errors i haver-nos arriscat. Per ser creatius i innovar hem de creure primer en nosaltres mateixos i després en una idea. És des de la confiança plena, des del nostre amor incondicional, que no tindrem por i ens atrevirem a ser creatius.

ZONA DE CONFORT

Tenim por de fer coses diferents quan intuïm que hi pot haver molt risc. Però sovint, la percepció del risc es distorsiona a causa de les nostres creences limitants. “No sóc capaç de”, “no ho puc fer” o “aquella persona pot, però jo no m’atreviria” són creences limitants que frenen la nostra capacitat de fer. Si modifiquem i fem grans les nostres CREENCES creurem en el nostre POTENCIAL major, que ens portarà a fer ACCIONS més grans, i obtindrem RESULTATS cada vegada majors que reforçaran les nostres CREENCES. El primer pas per ampliar la nostra zona de confort és canviar les creences limitadores per creences alliberadores.

PASSIÓ I DESIG

Què se’t dóna bé? En què tens potencial? Quant desitges ser la persona que vols ser? Què faràs per aconseguir-ho? En qui que ja ho ha fet abans t’inspiraràs? No parlo de canviar radicalment de vida sinó de fer-ho cada dia una mica millor. De viure cada dia una mica més feliç aportant al món la nostra millor versió. Hi ha alguna cosa que el món necessita de tu. Hem vingut a regalar-nos. Com vols que et recordin? No em refereixo a ser famós. Em refereixo a trobar aquella passió en què dipositar el nostre amor i millor saber fer. Es tracta del sentit de la vida.

HÀBITS NOUS

La meitat del que fem cada dia són hàbits habituals. Canviar d’hàbits ens enfronta amb les creences limitadores que ens fan dubtar de les nostres capacitats per aconseguir, entre altres accions, canviar d’hàbits. Però si no canviem d’hàbits serà difícil que fem les coses diferents que hem de fer per esdevenir creatius. Un canvi d’hàbits important comença amb petits canvis que ens demanin un consum petit d’energia. Començar pel que més ens agrada o ens faci sentir menys incòmodes és important per a encaminar-nos cap a un canvi complet.

La creativitat no és la capacitat de tenir idees, és la implementació de les idees. La creativitat és acció.

Contes de Mantega-creativitat-extraescolars

Com diu Ken Robinson, la creativitat és la imaginació aplicada. Portada a la pràctica.

I el que ens acostuma a frenar és la por: por a equivocar-nos, a mostrar-nos vulnerables, a fer el ridícul, a ser jutjats.

L’antídot més eficaç és la confiança en nosaltres mateixos. El nostre amor incondicional a l’ésser humà que som (no al nostre fer, pensar o sentir que sempre pot ser millorable).

La meva feina a les extraescolars i tallers amb infants, i als cursos de creativitat amb adults és l’acompanyament per motivar, inspirar i explorar maneres de ser i estar en el fet creatiu, des de la passió i la desdramatització de l’error.

CONTACTE

Nom

E-mail

Missatge

Organitzem les extraescolars, tallers i cursos per a adults, de creativitat i educació emocional, sota demanda d’escoles, ampes, fundacions, entitats i biblioteques. 

Explica’ns la teva idea poderosa per portar la gran aventura de la creativitat al teu entorn escolar o laboral.


TREBALLEM I COMPARTIM EXPERIÈNCIES AMB 

BACK