ADULTS QUE NO TOQUEN DE PEUS A TERRA

Curs per descobrir i potenciar les habilitats creadores i activar-se per a la innovació.

Si tractessis d’imaginar les qualitats prototípiques d’un mestre/a que no toca de peus a terra, quines serien? Potser esbojarrat, excèntric, genial, caòtic, cridaner, desinhibit, modern, talentós, enrotllat?

El debat sobre l’educació i sobre com aprenen els infants i els joves és més obert i present que mai en la vida de les institucions pedagògiques, els docents i les famílies del nostre país.

El món canvia a una velocitat trepidant, som en plena revolució tecnològica, i l’acceleració ens empeny a qüestionar-nos com a mestres tot (pre)ocupats per adaptar-nos al canvi que ja està passant.

CONTACONTES PER A PRINCIPIANTS

Curs per aprendre a explicar contes als més petits i no morir en l’intent.

El conte –i per extensió, l’estona del Contacontes -és un instrument de l’infant per retenir l’adult-.

És un temps que l’infant es procura per a sí mateix en què l’adult li dedica l’atenció i participació de manera completa.

Mentre dura el conte, l’adult (pare, mare, cuidador/a) és una presència durable i consoladora. És un acte d’amor que proporciona a l’infant protecció i seguretat.

 

Deixa’m les teves dades i seràs el primer/a en assabentar-te de les nostres novetats en extraescolars, tallers i cursos per a adults. 

BACK