9-Rob-Gonsalves-3art-contes-sandra-gomez-creativitat

Un món per volar

Ben bé podria ser la història de l’estel més famós entre els nens i les nenes:

Pintura de Rob Gonsalves
Pintura de Rob Gonsalves

Seria rodó com un globus i hi duria un tap perquè els infants poguessin obrir-lo i col·locar-hi a dins les seves idees més lúcides i autèntiques -escrites en paperets de colors- que posarien remei a les equivocacions que fan anar el món de gambirot.

Després tornarien a posar-li el tap i farien voleiar l’estel amunt, amunt, com un puntet en la immensitat blava d’un cel enllà.

Perquè tothom sap que les idees importants, que poden fer esdevenir el món un lloc de pau i solidaritat, necessiten d’un gran espai de llibertat per créixer i omplir d’esperança la humanitat sencera.

Pintura de Rob Gonsalves

 

 

Compartir
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
Uneix-te al poder de la creativitat i de l'educació emocional
Subscriu-te al blog de Contes de Mantega per estar al dia de tots els nostres posts.

Qui és Sandra Gómez Rey

Sandra Gómez ReySóc docent especialista en el disseny de processos educatius-creatius. La meva missió és ajudar a infants i adults a gaudir de la seva creativitat, a desenvolupar-la i canalitzar-la bo i generant idees que posseeixin valor. Considero que totes les persones som creatives quan no tenim por d'equivocar-nos i ens endinsem en allò que ens agrada ser i fer. Trobant el mitjà per expressar-nos ens vinculem a la vida d'una manera meravellosa, al nostre sentit de la vida.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK