sopa de barret

Sopa de barret

L’il·lustre senyor Solvent entra al distingit restaurant de la senyora Quima i hi demana un plat de sopa de barret acabada de fer. 

El cambrer, galtavermell i collsuat pels vapors del caldo que surten de l’olla amb la sopa que porta a les mans, la deixa damunt la taula del senyor Solvent i, a continuació, li diu:sopa de barret

—Si enlloc d’un plat, el senyor utilitza el seu barret de copa per menjar la sopa la trobarà més gustosa i tot. —I hi afegeix, el cambrer—: És un fet científicament comprovat per la cuinera, la senyora Quima: la sopa de barret és més i més bona quant més vell i més usat estigui el capell que s’hi faci servir de plat.

El senyor Solvent es treu el barret del cap i posant-lo sobre la taula li diu:

—Endavant, serveixi-la. 

I acomplint l’ordre, el cambrer serveix dos cullerots de sopa de barret dins del barret del senyor Solvent, que la tasta i la troba d’allò més deliciosa.

Encabat de dinar, l’home paga el compte del restaurant, sí, tot sencer, malgrat haver-hi posat ell el plat: el mateix barret de copa que ara torna a portar al cap, l’elegant i refinat senyor Solvent, quan surt del restaurant.

Compartir
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
Uneix-te al poder de la creativitat i de l'educació emocional
Subscriu-te al blog de Contes de Mantega per estar al dia de tots els nostres posts.

Qui és Sandra Gómez Rey

Sandra Gómez ReySóc docent especialista en el disseny de processos educatius-creatius. La meva missió és ajudar a infants i adults a gaudir de la seva creativitat, a desenvolupar-la i canalitzar-la bo i generant idees que posseeixin valor. Considero que totes les persones som creatives quan no tenim por d'equivocar-nos i ens endinsem en allò que ens agrada ser i fer. Trobant el mitjà per expressar-nos ens vinculem a la vida d'una manera meravellosa, al nostre sentit de la vida.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK