nina-leen-contes-creativitat-sandra-gomez-fotografia-art-pet

El País dels convençuts

Fotografia de Nina Leen
Fotografia de Nina Leen

Els habitants del País dels convençuts mai no fan preguntes.

Diuen que per a saber què passa al món no els cal fer preguntes; els sembla que n’hi ha prou amb llegir els diaris i veure els noticiaris de la televisió. Segur que n’hi ha prou?

Anem a veure què publicaven els diaris ahir:

Per exemple, explicaven amb tota mena de detalls que la Terra s’ha plegat tota sola soleta com un mitjó i que, des d’uns dies ençà, llueix completament plana. De debò que el planeta Terra s’ha doblegat talment un tovalló de paper, per molt que els diaris ho esbombin a tota portada?

I la televisió? A veure quina gran notícia ha difós avui.

Doncs, s’hi anuncia als quatre vents que els nens i nenes demanen suprimir l’hora del pati de les seves escoles perquè estan cansats de jugar. Es veu que els infants han dit que prefereixen romandre asseguts a l’aula, quiets i callats com estàtues de sal.

I ara aquesta notícia, pot ser veritat?

El que és ben cert és que al País dels convençuts no existeixen les preguntes. Els ciutadans no en fan de preguntes i es creuen a ulls clucs tot el que hi senten a dir. Se’ls convenç ràpidament de qualsevol cosa. Passa que s’han oblidat de pensar.

Així, doncs, quines notícies us sembla que apareixeran als diaris i a la televisió del País del convençuts, demà?

Fotografia de Nina Leen
Compartir
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
Uneix-te al poder de la creativitat i de l'educació emocional
Subscriu-te al blog de Contes de Mantega per estar al dia de tots els nostres posts.

Qui és Sandra Gómez Rey

Sandra Gómez ReySóc docent especialista en el disseny de processos educatius-creatius. La meva missió és ajudar a infants i adults a gaudir de la seva creativitat, a desenvolupar-la i canalitzar-la bo i generant idees que posseeixin valor. Considero que totes les persones som creatives quan no tenim por d'equivocar-nos i ens endinsem en allò que ens agrada ser i fer. Trobant el mitjà per expressar-nos ens vinculem a la vida d'una manera meravellosa, al nostre sentit de la vida.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK