contes-camiladerrico-creativitat-sandra-gomez-microcontes

La fàbrica de guix

De visita al país dels guixaires trobaríeu que tot està fet de guix:

Il·lustració de Camila d'Errico
Il·lustració de Camila d’Errico

els carrers i els semàfors, les estacions de tren i les parades de l’autobús, les escoles i els hospitals, i, fins i tot, els cotxes de la policia. També la fàbrica de guix estaria feta de guix, de color blanc com la bandera de la pau. Però, com totes les construccions d’aquell país tan curiós, la fàbrica romandria blanca per poc temps.

Acabada d’estrenar, els nens i nenes correrien a agafar les seves capses de pintures i s’afanyarien a pintar-la de colors llampants i ben alegres: la teulada vermella, les parets verdes, la porta blava, les finestres grogues.

Vet aquí perquè el color blanc no existiria al país dels guixaires: per força havia de ser un lloc que no hauria conegut cap guerra des de qui-sap-lo i, per això, els infants hi creixerien sans i feliços, i omplirien la vida del país de molts colors. Com la bandera de l’amor que és feta de mil i un colors.

Il·lustració de Camila d’Errico
Compartir
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
Uneix-te al poder de la creativitat i de l'educació emocional
Subscriu-te al blog de Contes de Mantega per estar al dia de tots els nostres posts.

Qui és Sandra Gómez Rey

Sandra Gómez ReySóc docent especialista en el disseny de processos educatius-creatius. La meva missió és ajudar a infants i adults a gaudir de la seva creativitat, a desenvolupar-la i canalitzar-la bo i generant idees que posseeixin valor. Considero que totes les persones som creatives quan no tenim por d'equivocar-nos i ens endinsem en allò que ens agrada ser i fer. Trobant el mitjà per expressar-nos ens vinculem a la vida d'una manera meravellosa, al nostre sentit de la vida.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK